Recenzie Perwol Renew & Care caps

1.5K

Cu câteva săptămâni în urmă am primit spre testare un pachet cu noile capsule Perwoll Renew and Care și am promis că revin cu o recenzie Perwoll de îndată ce mă convinge sau nu.

Ce urmăresc atunci când aleg un detergent de rufe?
  1. Cel mai important aspect al unui detergent este să curețe petele în profunzime. Ca mamă a doi copii și pentru că sunt genul de mamă care funcționează pe principiul “murdărirea este bună!”, am experimentat fel și fel de pete, unele mai dificil de îndepărtat decât altele. Trebuie să recunosc că nu toți detergenții pe care i-am încercat au reușit performanța de a îndepărta toate petele de pe hainele copiilor. Perwoll a trecut testul și a curățat petele de pe hainele noastre și ale copiilor.
  2. Un alt aspect important pentru mine este ca detergentul să nu distrugă țesăturile și să nu decoloreze hainele. Ca mamă, am fost surprinsă să descopăr cum copiii vor același tricou cu T-Rex în fiecare zi în detrimentul oricărui alt tricou din dulap. Am fost pusă astfel în ipostaza de a spăla și respăla un tricou ori de câte ori îmi doream un copil fericit. Și asta se întâmplă de fiecare dată ❤ În timp ce detergenții obișnuiți pot distruge țesăturile hainelor din cauza formulei foarte puternice, culorile pierzându-și intensitatea, Perwoll păstrează cu succes forma țesăturilor și redă intensitatea culorilor. În plus, Perwoll repară microfisurile fibrelor textile. Chiar și culorile lui T-Rex, spălat și respălat de zeci de ori, au rămas intense 😊 iar acesta este un motiv pentru care voi rămâne fidelă detergentului Perwoll.
  3. Îmi place ca hainele curate să aibă un miros plăcut, iar capsulele Perwoll all in one lasă hainelor un miros plăcut, astfel că nu mai este necesară folosirea suplimentară a unui balsam de rufe. Parfumul plăcut al hainelor se păstrează pentru un timp îndelungat, așa că Perwoll a trecut și testul mirosului plăcut ai hainelor.
  4. Un alt aspect pe care îl verific atunci când aleg un detergent este ca acesta să fie prietenos cu mediul ♻️. Cutiile cu detergent Perwoll sunt realizate în proporție de 50% din plastic reciclat, iar ambalajul este 100% reciclabil. Capsulele Perwoll Renew & Care sunt de trei ori mai compacte decât detergentul lichid și sunt realizate dintr-o peliculă 100% biodegradabilă și aquasolubilă.
  5. Revelația în ceea ce mă privește a fost să descopăr capsulele Perwoll Black pentru haine negre și închise la culoare. Ca adolescentă am parcurs o perioadă în care 90% dintre hainele din garderoba mea erau negre și deseori ponosite. Am depășit demult acea perioadă, însă în garderoba mea, la fel ca și în a voastră cu siguranță, păstrez cu sfințenie acea “little black dress” cu care merg la sigur la orice eveniment sau acel sacou negru care completează perfect orice ținută. Și pentru că acestea sunt produse clasice care pot dăinui o perioada îndelungată în garderoba oricui, le păstrez mereu vii și intense spălându-le cu Perwoll Black. Pe testate, hainele sunt ca noi și după mai multe spălări.

Odată cu această recenzie Perwoll, sper că te-am convins și pe tine să le dai o șansă și să rămâi surprins de efectele noilor capsule Perwoll asupra hainelor tale! ❤

#perwollcaps #buzzperwollcaps #rethinkfashion #askteamclean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Like
Close
Can't boil an egg © Copyright 2022
Close