Cocktail cu afine & sirop de lavandă

905

Cocktail cu afine și sirop de lavandă – o băutură răcoritoare, perfectă pentru serile de vară petrecute în compania prietenilor.

Toată vara mă învârt în jurul afinelor și le folosesc în deserturi precum: tarta Soufra cu afine sau chiar salată de vară cu afine. Era cazul să încerc și o băutură cu afine, iar acest cocktail a fost fix ce căutam.

Încă de la primirea siropului natural de lavandă în coletul maromis.ro (magazinul fără plastic) mi-a stat gândul la acest cocktail absolut delicios, răcoritor și mai ales superb colorat 💜 Siropul de afine și cel de lavandă sunt piesa de rezistență a acestui cocktail, îi oferă băuturii o culoare și o aromă deosebite.

Ingrediente pentru un pahar de cocktail cu afine și sirop de lavandă:
– 8-10 cuburi de gheață
– 30ml sirop de afine amestecat cu una-două linguri de suc proaspăt stors de lamaie
– 30ml sirop de lavandă
– 30-45ml gin*
– apă minerală
– două felii de lămâie
– o crenguță de lavandă pentru decor
* pentru o variantă non-alcoolică renunțați la gin!

Siropul de lavandă este un produs românesc livrat de magazinul maromis.ro în ambalaje fără plastic, returnabile și reutilizabile, conturând astfel o modalitate nouă, inedită de a face cumpărături cu grijă pentru mediul înconjurător. Siropul de lavandă, precum și multe alte produse de la furnizori de încredere, poate fi comandat de pe site-ul maromis.ro, iar cu codul 𝐝𝐢𝐚𝐧𝐚𝟏𝟎 beneficiezi de o reducere suplimentară de 10% la tot coșul de cumpărături!

Cocktail cu afine
Cocktail cu afine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Like
Close
Can't boil an egg © Copyright 2022
Close